Pokličite nas na: 01 830 33 60

TRGOVINA JE V IZDELAVI - ZA NAROČILA IN INFORMACIJE NAS PROSIM POKLIČITE na 01 830 33 60 ali nam pišite na info@maitim.si

Kategorije

Artikli

VonHaus momentni ključ, nastavljiv


Ident: 15/190
Lastnosti
Znamka
VONHAUS

VonHaus momentni ključ Če bi morali spremeniti kolo na cesti, se prepričajte, da ste opremljeni z vsemi orodji, ki jih morate hitro in natančno opraviti. Ta ½ "navor ključ je bistveno orodje za pritrditev kolesnih matice s popolno natančnostjo. Ta momentni ključ je narejen iz kakovostnega k...

26,96€
Količina:

Povejte prijateljem:

VonHaus momentni ključ

Če bi morali spremeniti kolo na cesti, se prepričajte, da ste opremljeni z vsemi orodji, ki jih morate hitro in natančno opraviti. Ta ½ "navor ključ je bistveno orodje za pritrditev kolesnih matice s popolno natančnostjo.

Ta momentni ključ je narejen iz kakovostnega kroma vanadija - vaše zagotovilo za močno, dolgotrajno delovanje.

Specialni ključ ima širok navorni razpon od 28 do 210 nm in lahko poveča nadaljnjo zmogljivost s pritrditvijo podajalne palice širine 125 mm.

Reverzibilna glava kljukice bo sprostila pritrditev pri polni moči.

Primer za shranjevanje

Ključ vrtilnega momenta se nahaja v trdnem ohišju za shranjevanje, da ga zaščitite med vsemi ostalimi orodji. Prav tako je odlično, če imate v prtljažniku vašega avtomobila za spremembo v sili.

Primeren tudi za ¼ "kvadratne pogonske vtičnice, če jih uporabljate v povezavi s 3/8 ženskim ali ¼ moškim adapterjem (niso priloženi).

Po 5000 ciklusih ali do enega leta uporabe, kar nastopi prej, priporočamo, da vaš ključni moment preverite in ponovno umerite z uglednim servisom za kalibriranje.

0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
52 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Izdelki za delavnico/skladišča