Pokličite nas na: 01 830 33 60

TRGOVINA JE V IZDELAVI - ZA NAROČILA IN INFORMACIJE NAS PROSIM POKLIČITE na 01 830 33 60 ali nam pišite na info@maitim.si

Kategorije

Artikli

ROBOTSKI SESALNIK ILIFE A8


Ident: A8
Lastnosti
Znamka
ILIFE

Robotski sesalnik ILIFE A8 bo brez napora očistil tla namesto vas. ILIFE A8 je prvi robotski sesalec ILIFE opremljen s pametno panoramsko navigacijo in planiranjem poti sesanja. To mu omogoča kamera, ki skenira prostor v celoti 360 stopinj. V primeru, da bo robotski sesalnik ILIFE A8 ostale brez bat...

301,41€ 277,30€ -8,00%
Količina:

Povejte prijateljem:

Robotski sesalnik ILIFE A8 bo brez napora očistil tla namesto vas. ILIFE A8 je prvi robotski sesalec ILIFE opremljen s pametno panoramsko navigacijo in planiranjem poti sesanja. To mu omogoča kamera, ki skenira prostor v celoti 360 stopinj. V primeru, da bo robotski sesalnik ILIFE A8 ostale brez baterije, si bo zapomnil prostor, ki ga je že posesal. Ko bo ponovno napolnjen bo začel na mestu, kjer mu je zmanjkalo baterije.

ILIFE A8 ima 4 čistilne programe (Programi: Samodejno, Točkovno, Robovi in MAX). Prav tako omogoča načrtovano čiščenje, tako da lahko vnaprej nastavite čas čiščenja. Zraven robotskega sesalca ILIFE A8 prejmete dve krtači (eno za preproge in eno za trde površine). Poleg tega ima senzor za zaznavanje višine. Ko opravi svoje delo, samostojno poišče napajalno postajo. Robotski sesalnik ILIFE A8 ima tudi HEPA filter, ki je namenjen mikro majhnim delcem.

Robotski sesalnik ILIFE A8 odlikuje elegantna tanka oblika, saj v višino meri le 72 mm, kar pomeni, da bo lahko posesal tudi prostor pod pohištvom. Narejen je iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo njegovo obstojnost. Zgornji del pa je narejen iz kaljenega stekla, ki poskrbi za lep izgled. Robotski sesalnik ILIFE A8 ima motor druge generacije CyclonePower, ki zagotavlja vrhunske rezultate. Poleg tega ima dve stranski krtači, ki povečata doseg sesanja.

Tehnične specifikacije

Mere: 310*310*72 mm

Teža: 2.75 kg

Moč sesanja (Pa): 950~1000 - Način MAX

Velikost koška za prah: 0,3 L

Čas delovanja: do 90 min

Čas polnjenja: 300 min

Glasnost: ≤ 65 (dB)

Senzorji: 3x za zaznavanje višine, 2x za zaznavanje zidu

Daljinski upravljalec: da

Hitrost: 18 m/min

Primer za naslednje podlage: parket, preproge, trde površine, linolej

Baterija: 2600 mAh

 

Vsebina kompleta:

- daljinski upravljalec

- HEPA filter 2x

- dodatna krtača za trde površine

- AC napajalnik

- napajalna postaja

- 2x dodatni stranski krtači

- hitra navodila

- krtačka za čiščenje robota

0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
91 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Mali gospodinjski aparati