Pokličite nas na: 01 830 33 60

TRGOVINA JE V IZDELAVI - ZA NAROČILA IN INFORMACIJE NAS PROSIM POKLIČITE na 01 830 33 60 ali nam pišite na info@maitim.si

Kategorije

Artikli

ROBOTSKI SESALNIK ILIFE V8S


Ident: V8S
Lastnosti
Znamka
ILIFE

Robotski sesalnik ILIFE V8S Pro je ILIFE hibrid, ki bo brez napora posesal in pomil tla namesto vas. V par korakih ga lahko spremenite v pomivalec tal. Idealen je predvsem za lastnike hišnih ljubljenčkov, saj ima na dnu sesalno odprtino, tako da se dlake ne morejo ujeti na krtačo plus tega im...

258,35€ 237,68€ -8,00%
Količina:

Povejte prijateljem:

Robotski sesalnik ILIFE V8S Pro je ILIFE hibrid, ki bo brez napora posesal in pomil tla namesto vas. V par korakih ga lahko spremenite v pomivalec tal. Idealen je predvsem za lastnike hišnih ljubljenčkov, saj ima na dnu sesalno odprtino, tako da se dlake ne morejo ujeti na krtačo plus tega ima način MAX, kjer dodatno poveča sesalno moč. Njegova odlika so tudi velika kolesa s katerim premaguje ovire. Poleg tega ima velik košek za smeti, katerega volumen je 0,75L.ILIFE V8S ima 5 čistilne programe (Programi: Samodejno, Točkovno, ZigZag, MAX in Robovi). V kolikor ILIFE V8S spremenite v čistilec vam je na voljo mokro ali suho brisanje tal. 
Omogoča tudi načrtovano čiščenje, tako da lahko vnaprej nastavite čas čiščenja. Poleg tega ima senzor za zaznavanje višine. Ko opravi svoje delo, samostojno poišče napajalno postajo. Robotski sesalnik ILIFE V8S ima tudi HEPA filter, ki je namenjen mikro majhnim delcem. Poleg tega ima dve stranski krtači, ki povečata doseg sesanja.

Robotski sesalnik ILIFE V8S odlikuje elegantna tanka oblika, saj v višino meri le 81 mm, kar pomeni, da bo lahko posesal tudi prostor pod pohištvom. Narejen je iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo njegovo obstojnost. Robotski sesalnik ILIFE V8S ima tehnologijo i-Dropping, ki zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja. Medtem, ko se robot premika, bo tehnologija i-Dropping dovajal vodo, ko pa se bo robot ustavil se bo ustavilo tudi dovajanje vode.  

 
Tehnične specifikacije

Čas delovanja: do 120 min
Mere: 300*300*81 mm
Teža: 2.7 kg
Moč sesanja (Pa): do 950~1000 (MAX način) 
Velikost koška za prah: 0,75 L
Čas polnjenja: 200~350 min
Glasnost: ≤ 68 (dB)
Senzorji: 3x za zaznavanje višine, 2x za zaznavanje zidu
Daljinski upravljalec: da
Hitrost: 15 m/min
Primer za naslednje podlage: parket, preproge, trde površine, linolej
Baterija: 2600 mAh

Vsebina kompleta:
- daljinski upravljalec
- HEPA filter 2x
- AC napajalnik
- napajalna postaja
- 2x dodatni stranski krtači
- držalo za krpo
- posodica za vodo
- hitra navodila
- krtačka za čiščenje robota

Uradna stran proizvajalca


0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
337 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Mali gospodinjski aparati