Pokličite nas na: 01 830 33 60

VonHaus magnetni nosilec za orodje, 3 delni


Ident: 3500063

Želite urejeno in pospravljeno delavnico, vendar vam zdi, da nimate dovolj prostora, da bi vseeno imeli vse orodje organizirano in hitro pri roki?  Slednji nosilci so odlična rešitev in poceni način, da ohranite svoje delovno okolje urejeno. V večini delavnic se uporablja že vsak...

19,90€
Količina:

Povejte prijateljem:

  • Želite urejeno in pospravljeno delavnico, vendar vam zdi, da nimate dovolj prostora, da bi vseeno imeli vse orodje organizirano in hitro pri roki? 
    Slednji nosilci so odlična rešitev in poceni način, da ohranite svoje delovno okolje urejeno.

  • V večini delavnic se uporablja že vsak centimeter razpoložljivega prostora. Vaše delovno mesto mora ostati prazno za vsak naslednji projekt, vendar imate predale in škatle verjetno že prenapolnjene z orodjem ali dodatki. 

  • VonHaus magnetni nosilec za orodje vsebuje komplet treh robustnih magnetnih trakov, ki se s priloženimi vijaki zlahka pritrdijo na steno in nudijo priročno odlagališče za orodje kot so izvijači, ključi in drugo. Vsak trak meri 60cm

  • Izdelano iz ogljikovega jekla ustvarja odporno, vzdržljivo površino z močno magnetno privlačnostjo, za zahteve skoraj vsakega delavca. 

0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
57 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Oprema za delavnice, skladišča