Pokličite nas na: 01 830 33 60

TRGOVINA JE V IZDELAVI - ZA NAROČILA IN INFORMACIJE NAS PROSIM POKLIČITE na 01 830 33 60 ali nam pišite na info@maitim.si

Kategorije

Anker Powerline II USB-A to 3v1 kabel 0,9m črn


Ident: A8436H11

Anker PowerLine II 3v1 kabel Kabel, ki bo vaš za življenje Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Univerzalna združljivost Oblikovan je s 3 izme...

19,90€
Količina:

Povejte prijateljem:

 • Anker PowerLine II 3v1 kabel
  Kabel, ki bo vaš za življenje

 • Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke
  - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo
  - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov

 • Univerzalna združljivost
  Oblikovan je s 3 izmenljivimi priključki: Micro USB, USB-C in Lightning. Poenostavite si dan in goro prepletenih žic zamenjajte z enim samim premium kablom.

 • Neverjetna moč
  Prva PowerLine generacija se je ponašala s 5-krat daljšo življenjsko dobo od drugih kablov. Toda PowerLine II jih uvršča na naslednjo raven. Prenese več kot 12.000 ukrivljenj in vzdrži 12-krat dlje kot drugi kabli.

 • Hitrost in varnost
  MFi certifikat pomeni popolno brezskrbnost, saj je PowerLine zasnovan tako, da brezhibno deluje z napravami iPhone, iPad, iPod in drugimi z Lightning vrati.

 • Traja življenje
  Da bi pokazali svoje prepričanje v PowerLine II, vam nudimo brezplačno zamenjavo za vsa vprašanja glede kakovosti. Ne za pol leta, ne za 18 mesecev, ampak za celo življenje. Res bo zadnji kabel, ki ga boste kupili.

 • Brezskrbna garancija
  V Ankerju verjamemo v naše izdelke. Zato jih z 18-mesečno garancijo podpiramo in zagotavljamo prijazno in enostavno dosegljivo podporo.

0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
30 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Kabli