Pokličite nas na: 01 830 33 60

Izjava o zasebnosti

MAITIM se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno uporabo portala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)  in v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto MAITIM ter določa zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta MAITIM soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

MAITIM zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. MAITIM zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol in hobiji.

Portal MAITIM samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. MAITIM te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta MAITIM.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala MAITIM, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo tudi drugi. Opomba: MAITIM ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

MAITIM vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala MAITIM, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. MAITIM ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta MAITIM in družine spletnih mest MAITIM.

Uporaba osebnih podatkov

MAITIM zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta MAITIM in ponujanje zahtevanih storitev. MAITIM vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu MAITIM in pridruženih spletnih mestih. MAITIM lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

MAITIM ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. MAITIM lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal MAITIM lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu MAITIM; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

MAITIM ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

MAITIM sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala MAITIM, in tako ugotovi, katere storitve portala MAITIM so najbolj priljubljene. S temi podatki portal MAITIM ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta MAITIM vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za:
(a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu MAITIM ali mestu;
(b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala MAITIM;
(c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala MAITIM ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto MAITIM vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno vsebino. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na vaš računalnik postavi naš strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala MAITIM ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala MAITIM, piškotek portalu MAITIM pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto MAITIM, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala MAITIM, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala MAITIM ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

MAITIM ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, MAITIM ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

MAITIM bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. MAITIM vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako MAITIM ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

MAITIM vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal MAITIM ne upošteva te izjave, se obrnite na portal MAITIM na naslovu webmaster@pikacom.com. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.