Pokličite nas na: 01 830 33 60

TP-Link pametna sijalka večbarvna KL130


Ident: KL130
Lastnosti
Znamka
TP-LINK

Večbarvna žarnica - s široko paleto barv in zatemnitve ponuja večbarvna žarnica Kasa Smart neskončne možnosti osvetlitve. Izberete lahko lučko za vse, od večerje do pozne nočne študijske seje. Brez vozlišča je večbarvna žarnica Kasa Smart povezana z varnim omrežjem Wi-Fi va&scar...

31,58€
Količina:

Povejte prijateljem:

 • Večbarvna žarnica - s široko paleto barv in zatemnitve ponuja večbarvna žarnica Kasa Smart neskončne možnosti osvetlitve. Izberete lahko lučko za vse, od večerje do pozne nočne študijske seje.
  Brez vozlišča je večbarvna žarnica Kasa Smart povezana z varnim omrežjem Wi-Fi vašega doma. Ni potrebe po vozlišču ali dodatni opremi.
  Nadzor od koder koli - S svojo pametno pametno žarnico lahko upravljate od koder koli s pomočjo brezplačne aplikacije Kasa Smart (iOS, Android). Zatemnite, vklopite ali izklopite ali spremenite barve žarnice na daljavo na dosegu roke.
  Glasovni nadzor - z enostavnimi glasovnimi ukazi upravljajte večbarvno žarnico Kasa Smart s katero koli Alexa ali Google Assistantom. Naj vam glasni asistent spremeni barvo, da se boste zjutraj zbudili ali prilagodite svetlost, da se bodo otroci zvečer umirili.
  Samodejno bela - nastavite žarnico, da samodejno prilagodi barvno temperaturo tako, da ustreza naravnim vzorcem svetlobe od zore do mraka.
  Scene in urniki - Uporabite aplikacijo Kasa Smart, da načrtujete žarnico, da se samodejno vklopi in izklopi, ko ste doma ali odsotni. Združite vse svoje luči z drugimi napravami Kasa Smart v sceni in jih nadzirajte z enim gumbom. Ustvarite prizor za zabavo in naj se vaše pametne luči spremenijo v katero koli barvo, ki jo želite.
  Razred porabe energije A + - večbarvna žarnica Kasa Smart je certificirana za zmanjšanje porabe energije, ne da bi pri tem izgubila kakovost.
   * KL130 je združljiv z Alexa in Google Assistantom, kjer so na trgu glasovni pomočniki.

0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
27 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Smart Home sijalke, žarnice