Pokličite nas na: 01 830 33 60

Kategorije

XIAOMI Mi Smart Sensor Set


Ident: 6934177700934

Xiaomi tokrat predstavlja set pripomočkov za pametni dom. V kompletu prejmete Xiaomi kontrolni Hub (1x), senzor za gibanje (2x), senzor za vrata ali okna (2x) in brezžično stikalo (1x). Preko Xiaomi huba, ki ga preprosto vklopite v vtičnico, boste lahko upravljali z vsemi senzorji na daljavo, tako b...

87,55€
Količina:

Povejte prijateljem:

 • Xiaomi tokrat predstavlja set pripomočkov za pametni dom. V kompletu prejmete Xiaomi kontrolni Hub (1x), senzor za gibanje (2x), senzor za vrata ali okna (2x) in brezžično stikalo (1x). Preko Xiaomi huba, ki ga preprosto vklopite v vtičnico, boste lahko upravljali z vsemi senzorji na daljavo, tako boste lahko kadarkoli preverili ali imate zaprto okno v kuhinji oziroma dobili obvestilo, ko bo nekdo prišel v vaše stanovanje. Preko aplikacije Mi Home lahko povežete med seboj različne naprave in jim dodelite različne ukaze.

 • Tako, lahko senzor gibanja povežete s pametno žarnico Xiaomi, ki se bo vklopila, vsakič ko bo senzor zaznal gibanje. Brezžično stikalo lahko povežete z vašim Xiaomi robotskim sesalnikom, tako da ga lahko vklopite na daljavo. Sam Xiaomi Hub lahko uporabljate tudi kot nočno lučko, ki se vklopi, ko zazna gibanje.

 • Xiaomi Mi Smart Set je uradna globalna verzija, kar pomeni, da dela z ostalimi Xiaomi napravami, ki so namenjene za globalno tržišče.

 • Lastnosti
  Mi Kontrolni Hub (1x) primeren za EU vtičnice:
  Model - DGNWG05LM
  Povezljivost: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Zigbee

 • Mi senzor za gibanje (2x):
  Model: RTCGQ01LM
  Povezljivost: Zigbee

 • Mi senzor za okna in vrata (2x):
  Model: MCCGQ01LM
  Povezljivost: Zigbee

 • Mi brezžično stikalo (1x):
  Model: WXKG01LM
  Povezljivost: Zigbee

0%
Na podlagi 0 mnenj.
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0  kupcev
0 nakupov
0 kupcev priporoča
83 ogledov
Prijavite se, če hočete dodati mnenje o produktu.

Pametni dodatki